تریکوسرئوس پاچانویی با نام علمی Trichocereus pachanoi که با اسم عامیانه سن پدرو شناخته میشود. بومی پهنه های آرژانتین ، بولیوی ، شیلی و اِکوادُر بوده و با پیکر استوانه ای و ستونی شکل در طیف رنگی سبز شفاف و روشن تا سبز تیره میباشد، آرئولهای زیبای این کاکتوس منظم ، کوچک و به دور از هم دارای خارهای کوتاه ، ضخیم و آشکار بوده و خارهای مرکزی طویلتر و در بخش بالایی تیره تر هستند . خارها در رنگهای گوناگون از زرد تا قهوه ای روشن و تیره دیده شده اند، این کاکتوس بسیار مقاوم و سریع رشد است. تحت شرایط مناسب هر سال حدود ۳۰ سانتی متر رشد می کند و می تواند به ارتقاع ۶ متر هم برسد .
تریکوسرئوس پاچانویی دارای ۶ تا ۸ پره در اطراف خودش است. تریکوسرئوس پاچانویی یکی از پایه های معمول و بسیار مناسب برای پیوند زدن انواع کاکتوس بر روی آن به شمار می آید.
کاکتوس پر رشد و ستونی شکل که معمولا ساقه های زیادی از پایین محل قرارگیری در خاک تولید می کند و گستردگشی آن به دو متر می رسد.
این کاکتوس نمونه های تیغ مختلفی دارد. برخی تیغ های بسیار کوچک دارند و حتی فاقد تیغ هستند ولی بعضی تیغ هایی به درازای ۲ سانتی متر دارند.
گل های معطر سفید رنگ و بسیار بزرگی دارد که قطر آن ها به ۲۲ سانتی متر هم می رسد. گل این کاکتوس در هنگام شب شکوفا شده و تا روز بعد باز می ماند. فصل گلدهی این کاکتوس اواسط تابستان است و در طبیعت گرده افشانی توسط خفاشها صورت میگیرد.
میوه های آن به قطر ۳ سانتی متر و طول ۵ تا۶ سانتی متر و به رنگ سبز تیره می باشد.
بهترین رشد را در آفتاب مستقیم دارد ولی در تابستان های گرم باید از نور مستقیم حفاظت شوند چون دچار آفتاب سوختگی می شود پس بهتر است که نور آفتاب فیلتر شده باشد. اگر در آفتاب نگه داری شود تا ۳۰ سانتی متر در سال رشد می کند.
بسیار مقاوم به سرما و گرما می باشد و تا ۱۲ درجه زیر صفر را تحمل می کند.
در تابستان به طور منظم پس از خشک شدن خاک آبیاری شود. در زمستان بهتر است به وسیله ی کم کردن میزان آبیاری و هوای سرد کاکتوس را به خواب فرو ببرید.
این کاکتوس به دلیل رشد زیاد نیاز به کوددهی ماهانه در فصل رشد دارد.
از طریق بذر و قلمه به راحتی تکثیر می شود.
برای تکثیر از طریق کاشت بذر به مقالات مربوط به کاشت بذر کاکتوس مراجعه نمایید.
در تکثیر از طریق برش، پس از برش کاکتوس بهتر است سطح برش خورده را قارچ کشی کرده و قسمت جدا شده را در مکانی سایه و نسبتا خنک نگهداری کرد تا قسمت برش خورده کاملا خشک شود و به اصطلاح پینه ببندد سپس در خاکی با زهکشی بالا کاشته و مجددا در مکانی خنک و روشن نگهداری کرد و پس از گذشت ده الی پانزده روز بعد از کاشت کم کم آبیاری شود. پس از آن میتوان کاکتوس کاشته شده جدید را کم کم به محیطی آفتاب گیر منتقل کرد.
با سلام و احترام ممنون از سایت و مطالب اموزنده شما
با سلام و احترام ممنون از سایت و مطالب اموزنده شما